LIBROS>Gastronomía
 
  La cuina catalana (catalán)
Autor: Josep Lladonosa i Giró
EAN/ISBN: 9788418033568
Editorial: Rosa dels vents
Publicación: 2022
Encuadernación: Tapa blanda
Nº páginas: 560
Idioma: Castellano
Tamaño: 15 x 23 cm
Lanzamiento: 17-Nov-2022
       
    Precio: 24,90€
       

 

Sinopsis:

 

 

Un recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana

Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redescobrir plats de sempre, com ara l#ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arros a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera.

Organitzat en 14 capítols temàtics, arrenca el viatge culinari amb les salses i l'acaba en les conserves. Pero entremig de les mes de sis-centes pàgines, com si hi anes fent parada i fonda, ens descobreix les particularitats dels plats de peix, de carn, de cacera, els ets i uts de les verdures, arrossos, llegum i pastes, i no oblida els bolets ni els cargols, i encara menys les postres de tota la vida. I sempre observant el proces de "construcció" del plat.